17. jan, 2015

Men då är väl saken klar. Diskussionen avslutad!

I Skavlan var den fantastiske vetenskapsmannen ”Mad Max” med. Han berättade om hur han blev trakasserad i skolan för att han var för duktig. Över en viss betygsnivå var förbjuden i klassen. Som väl var  kom han på att blev han trakasserad av gänget var det inte honom det var fel på utan det var bara det att han befann sig i fel omgivning.

Tänk om det var så i HIF att den som var duktig i match blev trakasserad av laget. Du Din fjant Du gjorde mål. Du tror att Du är något. Va! Du försöker ställa in Dig hos tränaren! Du tror att Du är bättre än vi men vi skall visa Dig. Här har Du en smocka.

 HIF, det är bara fotboll. Men för den generation som skall ta över och utöka vårt vetande och göra nya upptäckter och göra Sverige starkt där accepterar vi en ordning där förmågor trycks ner.

Behövs det fler argument för att Sverige behöver en liberal skolpolitik.

Senaste kommentaren

15.12 | 07:58

Du är kunnig och analytiskt lagd.
Det visar t. ex ditt bidrag i Nu nr 50.
Om detta har jag skrivit ett mejl till dig.

22.04 | 06:25

Bästa jag hittat om skildringen av dagens samhälle. Detta är andra sidan av myntet som folk förnekar att man kan vända på. Tack för så mycket samlad information om mansförakt.

19.01 | 12:43

De allra flesta mammor VILL vara hemma och de
bestämmer först ur sitt eget intresse och sen får
mannen ta det som blir kvar. Det är KVINNAN
som är problemet och som skall påverkas och
inte se mann

03.11 | 14:40

Hade alla liberaler idéer och åsikter i denna riktning, hade jag hängt på låset valdags-ottan med en valsedel från Liberalerna tryckt närmast hjärtat