19. apr, 2015

Kulturarbetare skriver om Nato

31 kulturarbetare och debattörer skriver på DN-debatt.

Själv har jag alltid tyckt att Sverige borde gå med i Nato. Fast vad betyder mina åsikter? Sjunga kan jag inte, hoppa höjd är jag urusel på och komiker är jag inte. Åtminstone inte avsiktligt. Jag önskar att jag kunde spela flöjt så att mina åsikter kunde få större tyngd.

”Nej till Sverige som värdland för Natos militära övningar”

 regissör och konstnärlig ledare för Unga klara, renägare Tuorpon sameby, artist, skådespelare, konstnär och tidigare Dramatenchef, skådespelare, komiker och sångare, skådespelare, skådespelare, författare och journalist, författare, poet, chefredaktör Dala-Demokraten, präst och tidigare ärkebiskop, dramatiker och regissör, konstnär, journalist och författare, skådespelare, riksdagsledamot Miljöpartiet, ordförande för Fredrika Bremer-förbundet, artist, programledare och föreläsare, artist och musikproducent, konstnär, regissör och fri skribent, regissör och grundare av Unga Klara, scenograf och professor, författare, partiledare Feministiskt initiativ, ekonom och samhällsdebattör, författare och chef för tanke­smedjan Katalys, konstnär, journalist och författare, sångerska, riksspelman och kompositör.

Senaste kommentaren

15.12 | 07:58

Du är kunnig och analytiskt lagd.
Det visar t. ex ditt bidrag i Nu nr 50.
Om detta har jag skrivit ett mejl till dig.

22.04 | 06:25

Bästa jag hittat om skildringen av dagens samhälle. Detta är andra sidan av myntet som folk förnekar att man kan vända på. Tack för så mycket samlad information om mansförakt.

19.01 | 12:43

De allra flesta mammor VILL vara hemma och de
bestämmer först ur sitt eget intresse och sen får
mannen ta det som blir kvar. Det är KVINNAN
som är problemet och som skall påverkas och
inte se mann

03.11 | 14:40

Hade alla liberaler idéer och åsikter i denna riktning, hade jag hängt på låset valdags-ottan med en valsedel från Liberalerna tryckt närmast hjärtat