29. okt, 2015

Till Er som besöker min blogg/hemsida

Trevligt med många besökare!

Jag startade min hemsida/blogg i januari. Jag såg den mest som ett arkiv för artiklar jag skrivit och så med en flik för blogg för aktuella kommentarer

Efter en kort tid såg jag att jag hade flera stycken besökare varje dag! Nu är det mer än 40 per dag på bloggen. Sedan är det inte så många som går in på artiklarna men ”Bilder” är ganska populärt. OK jag slår inte Blondinbella men jag tycker att det är många särskilt med tanke på att den är ju inte allmänt känd och jag lägger ju inte in nya texter så ofta. Jag har lagt ut adressen på facebook och lämnat den till en del jag känner.

Det skulle vara mycket intressant om Ni som går in skriver någon rad om hur ni hittade min sida, vad Ni tycker om den och om Ni följer den eller bara tillfälligt tittade in.

Tackar

Senaste kommentaren

15.12 | 07:58

Du är kunnig och analytiskt lagd.
Det visar t. ex ditt bidrag i Nu nr 50.
Om detta har jag skrivit ett mejl till dig.

22.04 | 06:25

Bästa jag hittat om skildringen av dagens samhälle. Detta är andra sidan av myntet som folk förnekar att man kan vända på. Tack för så mycket samlad information om mansförakt.

19.01 | 12:43

De allra flesta mammor VILL vara hemma och de
bestämmer först ur sitt eget intresse och sen får
mannen ta det som blir kvar. Det är KVINNAN
som är problemet och som skall påverkas och
inte se mann

03.11 | 14:40

Hade alla liberaler idéer och åsikter i denna riktning, hade jag hängt på låset valdags-ottan med en valsedel från Liberalerna tryckt närmast hjärtat